Kärleken mellan Tvillingsjälar

Tvillingsjälar

Nu när vi är på väg in i Vattumannens tidsålder är det av stor vikt att människan finner sitt andliga ursprung. Då skapar vi förutsättningar att återförenas med vårt gudomliga Jag och även vår tvillingsjäl. Visste du att det, ur ett andligt perspektiv, finns tre olika sorters relationer mellan själar: Tvillingsjälar, Själsfränder och Karmiska relationer.

Alla har vi väl drömt om att finna den enda, sanna och fullkomliga Kärleken. Och alla har vi säkert upplevt att vi av olika skäl dras till vissa sorters människor och typer av förhållanden. Att vi fungerar bra tillsammans med vissa personer och sämre med andra.
Lady Master VenusDet finns tre grundläggande relationer som vi alla är delaktiga i, oavsett om vi tänker på kärleks-, vänskaps- eller familjerelationer. Att förstå den andliga dimensionen och de bakomliggande mekanismer i våra relationer blir en avgörande nyckel till vår framgång, vårt välmående och vår andliga utveckling. Sanat Kumara och Mästarinnan Venus är två själar som verkligen håller kärleksbalansen för oss själar inkarnerade på jorden i förhoppning om att återförenas med vår tvillingsjäl. Som härskare på planeten Venus håller de ständigt ett vakande öga över vår utveckling på jorden. Deras vision är att vi skall återgå till vårt ursprung, så som det utspealde sig i Lord Maitreyas mysterieskola Eden, innan själen föll för frestelsen att utforska den relativa godheten och ondskan. Lord Maitreya, den kommande Buddhan, har återigen inrättat sin mysterieskola på jorden och i Vattumannens tid kommer många tvillingsjälar att återförenas.

Själsfränder

Vi har endast en tvillingsjäl. Även om vi upplever naturlig och innerlig närhet och samhörighet med olika själar, kan endast en vara vår tvillingsjäl. Själsfränder däremot är själar som är nära besläktade med varandra och har ofta ett gemensamt högre syfte. Maria och Josef t.ex., Jesus föräldrar, var själsfränder som genom sitt ansvar och sin kärlek gav sonen möjligheten att bli Kristus. En del själar har tidigt valt att vara förkämpar för ett unikt syfte och kan som grupp ofta inkarnera samtidigt för att fullfölja detta uppdrag. Det kan vara inom sfären för vetenskap, politik eller ekonomisk utveckling som dessa själar samarbetar för att föra in högre värderingar och insikter som leder mänskligheten till ett rikt och värdigt liv.

Tvillingsjälar

1I begynnelsen skapade Alpha och Omega perfekta avbilder av sig själva. Våra individuella gudomliga Jag blev verklighet! Utifrån denna fullkomliga JAG ÄR Närvaro, den ursprungliga monaden i varje individuell livsström, formades två identiskt likadana sfärer. Från samma eldskärna bildades två själar, en med maskulin polaritet och en med feminin. Dessa är tvillingsjälar, och har således exakt samma andliga ursprung. Ett exempel på tvillingsjälar är Mark och Elizabeth Clare Prophet – budbärare för det Stora Vita Brödraskapet.

Meningen var att vi skulle inkarnera på jorden för att utföra vår gudomliga plan eller mission. Men genom missbruk av Guds rena, perfekta energier så föll vi i medvetande – skapade negativ karma och gled ifrån varandra…

På ett inre plan är tvillingsjälar alltid förenade, eftersom vår andliga natur är ett. Men i det yttre kan det faktiskt finnas karma, ofullbordade relationer och uppgifter mellan dig och din tvillingsjäl. Allt du gör kommer alltid att påverka din tvillingsjäl oavsett om ni fysiskt är förenade eller inte.

Karmiska relationer

Den tredje sortens relation kännetecknas av att två själar attraheras till varandra av enbart karmiska skäl. Detta kan innebära svåra, ibland även dramatiska, men också nödvändiga relationer. För att vi skall kunna utvecklas på den andliga vägen och förtjäna vår tvillingsjäl måste vi först balansera vår karma. Kanske har vi sårat eller tillfogat någon ett lidande i en tidigare inkarnation. Eftersom själen alltid strävar efter att frigöra denna knut är osjälvisk kärlek ett utmärkt redskap och bästa sättet att balansera den tidigare karman. Under vår färd genom massvis med inkarnationer har vi etablerat kontakter med mängder av själar. En del goda och en del mindre goda. Själen avser alltid att reda ut missförstånd och andra negativa händelser med andra själar och kärlek blir då ett självklart instrument för att reducera negativ karma.


20

 

Läs mer om Tvillingsjälar och andra relationer i den underbara mini-pocket boken ”Soulmates and Twinflames”.