Det finns mer…

 Altare

Runt om i världen finns det många grupper som arbetar för samma ändamål: att presentera och praktisera De Uppstigna Mästarnas Undervisning så som de förmedlats genom Det Stora Vita Brödraskapets budbärare Mark och Elizabeth Clare Prophet. Här följer några värdefulla länkar, i huvudsak på engelska, som kan ge dig ytterligare inblick i denna enastående undervisning.

En hyllning till Mark och ”Mother”.

Läs mer om ”Chohans” – de Sju Strålarnas Mästare.

Sanat Kumara, den store Gurun!

Besök de Eteriska Retreaten.

De Fem Dhyani Buddhas. 

Holy Orders.

Mästarnas Undervisning i Bibeln.

Länkar till TSL Worldwide:

FinlandBrasilienPolenHollandSpanien 

Det kommer fler…

Hjälp oss att hjälpa Tibetanska barn

 Vi vill gärna uppmärksamma de Tibetanska barnens svåra situation. De lever under väldigt besvärliga förhållanden och deras möjlighet till skola och utveckling begränsas av den hårdföra Kinesiska regimen. Vi har därför etablerat en värdefull kontakt som arbetar med skol projekt i Nepal för att erbjuda dessa underbara barn en framtid. Hjälp oss att hjälpa dem!

Kailashzone Hemsida
Antahkarana Society International

excited_kids

Dessa ödmjuka lamor bedriver en verksamhet som leds av Dalai Lamas syster och de arbetar just nu med ett projekt i Limi som kommer att erbjuda plats åt många Tibetanska barn. Denna organisation är fri från korruption och andra mänskliga faktorer som annars kan vara till belastning för hjälporganisationer. Vår vän Tashi Kailash är en av projektledarna och vi har en personlig kontakt med honom. Han besöker regelbundet våra konferenser tillsammans med några munkar och vår religiösa övertygelse går hand i hand. Detta är sannerligen dagens hjältar i Öster!